Micro USB Female kanggo Dupont 5 Pin Female ulo Motherboard Adaptor Kabel

Micro USB Female kanggo Dupont 5 Pin Female ulo Motherboard Adaptor Kabel

aplikasi:

  • 1x Motherboard 5pin wadon
  • 1x USB Micro-B konektor wadon
  • Warna: ireng
  • Micro 5 pin konektor header lanang karo 0,1 "/2.54mm Jarak
  • Ndhukung tarif transfer data-kacepetan dhuwur kang nganti 480 Mbps
  • Aluminium-Mylar Foil karo Jalinan ngreksa

Detail produk

Tags Product

Specifications Technical
Informasi Warranty
nomer Part STC-A025

Warranty Umur

hardware
Kabel Jacket Koleksi PVC - polyvinyl chloride

Kabel Shield Koleksi Aluminium-Mylar Foil karo Braid

Konektor Plating Nikel

Jumlah konduktor 5

Performance
Koleksi lan Rate USB 2.0 - 480 Mbit / s
Konektor (s)
Konektor A 1 - Motherboard 5pin wadon
Konektor B 1 - USB Micro-B (5 pin) wadon
Ciri fisik
Kabel Length 50cm
warna Black

Konektor Gaya Lurus kanggo Lurus

Product Bobot 0.6 oz [18 g]

Wire Gauge 28/28 AWG

Informasi Packaging
Paket Quantity 1Shipping (Paket)

Bobot 0.6oz [18g]

Apa ing Box

Micro USB Female kanggo Dupont 5 Pin Female ulo Motherboard Adaptor Kabel

Ringkesan

Micro USB Female Motherboard cable

Ing Micro USB 5Pin wadon kanggo Dupont 5 Pin Female ulo Motherboard Adaptor Kabel menehi sambungan kualitas dhuwur antarane Micro USB-dilengkapi USB 2.0 piranti seluler (kayata BlackBerry utawa Android basistelpon pinter , kamera digital, PDA, piranti Tablet PC lan sistem GPS , etc.) lan komputer USB-saged, kanggo tugas saben dinten kayata sinkronisasi data, pindhah file lan daya .Ing kiwa-angled posisi Micro konektor USB kabel ing kuwi cara sing ngijini sampeyan kanggo gampang ngakses piranti digital mobile ing loro mode ngadeg lan malang, malah nalika ngisi daya.Dirancang lan dibangun kanggo kekiatan maksimum, kualitas dhuwur iki USB-A kabel Kiri Angle Micro-B wis digawe dening stccable.com kang babar pisan Umur.

 

The Stccabe.com Advantage

 

  • Menehi akses tanpo wates kanggo piranti USB Micro-B, ing malang utawa mode ngadeg, malah nalika ngisi daya
  • linuwih dijamin
  • kacepetan dhuwur 2.0 USB Extension Lead.
  • 5 pin wadon usb konektor header karo 0,1 "/2.54mm Jarak.
  • Cocog kanggo ndawakake piranti USB.

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!