6in Micro USB A - kabel Micro B

6in Micro USB A - kabel Micro B

aplikasi:

  • 1x USB 'A' konektor lanang
  • 1x USB Micro-B konektor lanang
  • Ndhukung tarif transfer data-kacepetan dhuwur kang nganti 480 Mbps
  • Aluminium-Mylar Foil karo Jalinan ngreksa
  • Lan kabel panggantos becik kanggo nyambungake piranti seluler karo komputer saged USB

Detail produk

Tags Product

Specifications Technical
Informasi Warranty
nomer Part STC-A011

Warranty Umur

hardware
Kabel Jacket Koleksi PVC - polyvinyl chloride

Kabel Shield Koleksi Aluminium-Mylar Foil karo Braid

Konektor Plating Nikel

Jumlah konduktor 5

Performance
Koleksi lan Rate USB 2.0 - 480 Mbit / s
Konektor (s)
Konektor A 1 - USB Koleksi-A (4 pin) USB 2.0 Male

Connector B                                                                 1 – USB Micro-B (5 pin ) Male

Ciri fisik
Panjang Kabel 6 inch [152.4mm]

warna Black

Konektor Gaya Lurus kanggo Strainght

Product Bobot 0.6 oz [18 g]

Wire Gauge 28/28 AWG

Informasi Packaging
Paket Quantity 1 Shipping (Paket)

Bobot 0.6oz [18g]

Apa ing Box
Klebu ing Paket                                                    

6in Micro USB A - kabel Micro B

Ringkesan

6 in Micro USB cable

The 6in Micro USB A – Micro B cablemenehikualitas dhuwur sambungan antarane Micro USB-dilengkapi USB 2.0 piranti seluler (kayata BlackBerry utawa telpon pinter Android basis, kamera digital, PDA, piranti Tablet PC lan sistem GPS, lan sapiturute) lan USB-saged komputer, kanggo tugas saben dinten kayata sinkronisasi data, pindhah file lan daya. Posisi konektor Micro USB kiwa-angled kabel ing kuwi cara sing ngijini sampeyan kanggo gampang ngakses piranti digital mobile ing loro mode ngadeg lan malang, malah nalika diisi daya. Dirancang lan dibangun kanggo kekiatan maksimum, iki kualitas dhuwur USB-A kabel Kiri Angle Micro-B wis digawe dening stccable.com kang babar pisan Umur.

 

Minangka alternatif, Stccable.com uga nawakake USB A 1ft kanggo Kanan Angle Micro B Kabel, kang menehi penak padha kabel kiwa-angled iki nanging ngijini sampeyan kanggo nyambung menyang USB piranti Micro-B saka arah ngelawan.

 

The Stccabe.com Advantage

 

  • Menehi akses tanpo wates kanggo piranti USB Micro-B, ing malang utawa mode ngadeg, malah nalika ngisi daya
  • linuwih dijamin
  • Ora yakin apa Mirco kabel USB iku hak kanggo kahanan  Waca Kabel USB kita liyane kanggo nemokake match sampurna.

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!