USB A lanang kanggo Micro B amba 90 gelar munggah 3ft

USB A lanang kanggo Micro B amba 90 gelar munggah 3ft

aplikasi:

  • 1x USB 'A' Gold lanang konektor dilapisi
  • 1x 90 gelar munggah amba USB Micro-B Gold lanang konektor dilapisi
  • Ndhukung tarif transfer data-kacepetan dhuwur kang nganti 480 Mbps
  • konektor nyetak karo relief galur
  • Transfer data, nyambung menyang macem-macem piranti USB, lan nyedhiyani daya nalika ngisi daya piranti USB Micro, tanpa kabel njupuk ing cara

Detail produk

Tags Product

Specifications Technical
Informasi Warranty
nomer Part STC-A010

Warranty Umur

hardware
Kabel Jacket Koleksi PVC - polyvinyl chloride

Kabel Shield Koleksi Aluminium-Mylar Foil karo Braid

Konektor Plating Gold dilapisi

Jumlah konduktor 5

Performance
Koleksi lan Rate USB 2.0 - 480 Mbit / s
Konektor (s)
Konektor A 1 - USB Koleksi-A (4 pin) USB 2.0 Male

Konektor B 1 - USB Micro-B (5 pin) Male

Ciri fisik
Kabel Length 3 ft [0.9m]

warna Black

Connector Style                                                             Straight to 90 degree up angle

Product Bobot 0.8 oz [25 g]

Wire Gauge 28/28 AWG

Informasi Packaging
Paket Quantity 1Shipping (Paket)

Bobot 0.8oz [25g]

Apa ing Box
Klebu ing Paket                                                    

USB A lanang kanggo Micro B amba 90 gelar munggah 3ft

Ringkesan
 

3 ft 90 degree angle Micro USB CABLE

USB A lanang kanggo Micro B 90 degree angle up 3ft provides a high quality connection between Micro USB-equipped USB 2.0 mobile devices (such as BlackBerry  or Android-based smart phones, digital cameras, PDAs, Tablet PC devices and GPS systems, etc.) and a USB-capable computer, for everyday tasks such as data synchronization, file transfers and charging.Posisi konektor Micro USB kiwa-angled kabel ing kuwi cara sing ngijini sampeyan kanggo gampang ngakses piranti digital mobile ing loro mode ngadeg lan malang, malah nalika diisi daya. Dirancang lan dibangun kanggo kekiatan maksimum, kualitas dhuwur iki USB-A kabel Kiri Angle Micro-B wis digawe dening stccable.com kang babar pisan Umur.Minangka alternatif, Stccable.com uga nawakake USB A 1ft kanggo Kanan Angle Micro B Kabel, kang menehi penak padha kabel kiwa-angled iki nanging ngijini sampeyan kanggo nyambung menyang USB piranti Micro-B saka arah ngelawan.

 

The Stccabe.com Advantage

 

  • Menehi akses tanpo wates kanggo piranti USB Micro-B, ing malang utawa mode ngadeg, malah nalika ngisi daya
  • linuwih dijamin
  • Ora yakin apa Mirco kabel USB iku hak kanggo kahanan Waca Kabel USB kita liyane kanggo nemokake match sampurna.

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!